Shenzhen Vians Electric Lock Co.,Ltd. 

Over ons

Co. van het Shenzhenvians is Elektronisch Slot, Ltd één van de belangrijke professionele elektrische slotenfabrikanten in China, dat in 2007. wij etc. wordt toegewijd aan Magnetisch Slot, Elektrische Bout, Elektrische Staking, Elektrisch randslot, Magnetische Slotsteun, Automatische deuropener, Schakelaar werd gevestigd. Elk van onze producten gingen Ce en de verwante kwaliteitscontrole en de test over, en worden wijd gebruikt in luchthaven, metro, banken, gevangenissen, de intelligente bouw, intelligente gemeenschap en andere belangrijke plaatsen.

 

Vians is een geïntegreerd bedrijf met onafhankelijke ontwerp, ontwikkeling, productie, verkoop evenals de dienst. Na het nemen van strikte controle van productie en het assembleren en het verouderen het testen, verzekeren wij dat elk product gekwalificeerd is, en wij bieden 5 jaar vrije garantie voor alle elektrische sloten aan.

 

Wij, Vians zullen aan het aanbieden van goede kwaliteit worden gewijd en nieuwe ontwerpproducten aan u, oprecht onthaal om het even welke copperation, zijn wij het beste uw beste keus.

 
Bekijk meerMening minder

Bedrijf Details

Type Business: Manufacturer
Exporter
Grote Markt: North America
South America
Western Europe
Eastern Europe
Eastern Asia
Southeast Asia
Middle East
Africa
Oceania
Worldwide
Aantal werknemers: 100~120 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 7000000 - US$ 8000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%

Certificaat

contacteer ons

Shenzhen Vians Electric Lock Co.,Ltd. 

Adres:Floor 4,No.31,Yangmei Road,Yangmei Community,Bantian street,Longgang District,shenzhen,China
Telefoon:0086-755-86566660
E-mail:liuyu@szvians.com
Onderzoek
CONTACT